به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد ؛ با اینکه در برنامه ی چشم انداز پنجم توسعه ی کشور ، تولید 55 میلیون تن فولاد آلیاژی برنامه ریزی شده است اما به دلیل عدم توجه به مکان یابی های صحیح و مطالعات فنی و اقتصادی ، بسیاری از طرح های فولادی از توجیه لازم برای ادامه برخوردار نیستند . با وجود اینکه برخی از آنها با پیشرفت 40 درصدی رو به رو بوده اند بازهم ادامه پروژه میسر نیست.
محمدرضا بنی اسدی کارشناس بخش فولاد در تصریح این بخش از اخبار فولاد بیان کرد : رسیدن به تولید 55 میلیون تنی فولاد هدف بسیار خوبی است اما باید در کنار این هدف بزرگ نکته های مهم نیز در نظر گرفته شود. یکی از این نکته های حائز اهمیت ایجاد توازن در زنجیره ی تولید فولاد است.
وی در ادامه اظهار کرد : بهره برداری از تمام پروژه های توسعه ای فولاد به 3 تا 4 سال زمان احتیاج دارد همچنین طرح های توسعه ای در بخش های اکتشاف پایین است . به همین دلیل به نظر می رسد که رسیدن به این مقدار فولاد در افق 1404 امکان پذیر نیست. به دنبال افزایش تولید فولاد باید میزان صادرات نیز افزایش پیدا کند .

بنی اسدی با اشاره به لزوم افزایش صادرات فولاد آلیاژی ایران ، تصریح کرد : در حال حاضر میزان تولید فولاد 16 میلیون تن است و تا افق 1404 با توجه به پروژه هایی که در بخش فولاد تعریف شده ، این رقم در نهایت به 25 تا 40 میلیون تن خواهد رسید اما تولید 55 میلیون تنی در بخش فولاد دور از دسترس است. هدف گذاری برای تولید این مقدار از فولاد مناسب است اما باید در کنار این هدف گذاری ، توازن در زنجیره ی تولید از استخراج تا تولید شمش فولاد در نظر گرفته شود. در اصل یعنی برای اینکه قیمت شمش فولادی ارزان شود باید توازن در زنجیره ی تولید فولاد حفظ شود . این امر طبیعی است که تا افق 1404 به هدف تولید 55 میلیون تنی  دست پیدا نخواهیم کرد و در نهایت موفق به تولید  40 میلیون تنی فولاد خواهیم شد.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید.


حامیران استیل فولاد ,تولید ,میلیون ,توازن ,زنجیره ,پروژه ,تولید فولاد ,ایجاد توازن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی ظهور و مهدویت eletricomid.rozblog.com amlakkhani آموزش رویت استراکچر مجری نمای شیشه ای و درب و پنجره آلومینیوم و upvc بازاریاب کوچک