به گزارش شرکت فولاد حامیران در تحلیل بازار فولاد ؛ رشد قیمت ها در بازار جهانی با شروع روزهای نخست سال نو میلادی ، بازار داخل را نیز تحت تأثیر قرار داده است تا آنجا که قیمت محصولات فولادی همچون قیمت فولاد سمانته ، قیمت فولاد سردکار از جمله (قیمت فولادspkr )  ، قیمت فولادhss  و قیمت فولادvcn150   با نوسانات چشمگیر در هر هفته همراه بوده است. بر این اساس درست در زمانی که به نظر می رسید قیمت ها در بازار فولاد حالتی منطقی پیدا کرده اند ، قیمت ها با رشد مجدد روندی برعکس پیش گرفتند.

کارشناسان در توضیح رفتار این روزهای بازار عقیده دارند کمبود کالا در بازار به واسطه کاهش عرضه تولیدکنندگان، رشد قیمت‌های جهانی و همچنین تلاش برخی کارخانه‌ها برای حفظ قیمت‌ها به منظور پیشگیری از زیان، از علت‌های اصلی رشد دوباره قیمت‌ها در بازار فولاد است که حالتی حبابی دارد و واقعی نیست.

در رابطه با همین موضوع سیدعلی محمد ابویی ، رئیس اتحادیه آهن و فولاد ایران بیان کرد : فلزات و ورق های فولادی روی ریل گرانی قرار گرفته اند و از انجا که این کالا به عنوان مواد اولیه مورد نیاز اغلب صنایع و کارخانه جات مانند لوله و پروفیل ، خودروسازی و لوازم خانگی در کشور است ؛ تبدیل به خبر داغ این روزهای بازار شده است. این افزایش قیمت ها ریشه در قیمت های جهانی دارد زیرا دولت چین امسال را سال سازندگی کشور خود اعلام کرده و مانع صادرات آهن به سایر کشورهای جهان شده است.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر چین بزرگترین تولیدکننده و مصرف کننده آهن و فولاد در جهان است ، گفت : این کشور سالانه 100 تا 120 میلیون تن انواع مقاطع فولادی را به سایر کشورهای دنیا صادر می کرد که چند ماهی است روند صادرات چین متوقف شده است ؛ از این سو قیمت فولاد روی ریل گرانی قرار گرفته است. از سال 93 تاکنون قیمت ورق‌های فولادی تولید داخل به حدی افزایش پیدا کرد که صادرات ما از بین رفت و صنایع داخلی قدرت رقابتی شان را از دست دادند. بورس کالا اجازه کاهش قیمت فولاد را نمی دهد، در آنجا تنها قیمت ها افزایشی است و قیمت پایه را که فولاد مبارکه می گذارد قابل کاهش نیست. 35 درصد صنایعی که از فولاد استفاده می‌کنند به علت مشکلات پیش آمده از قیمت، کاملاً تعطیل شده اند و مابقی هم با 35 تا 40 درصد کار می کنند.

ابویی در ادامه تصریح کرد : مشکل صنعت فولاد کمبود نقدینگی است و برای رسیدن به تولید 55 میلیون تن فولاد در سال 1404 است که باید 20 میلیون تن از آن صادر شود. در واقع کمبود مواد اولیه در کشور وجود نداشته و مشکلات صرفاً به خاطر کمبود تأمین نقدینگی در واحدهای تولیدی به وجود آمده است. 

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید


حامیران استیل فولاد ,قیمت ,بازار ,کمبود ,کشور ,فولادی ,مواد اولیه ,سایر کشورهای ,قیمت فولاد ,قرار گرفته ,گرانی قرار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید و فروش اتوکلاو دندانپزشکی تولید کننده انواع اتوکلاو جدیدترین سریال های ترکیه طراحی سایت درمیس طب - فروشگاه کالاهای بهداشتی و پزشکی محبـــــگراف لباس نظامی حمل کالا و باربری برای شهرستان ها شعر و سرود